EN HUND FRÅN OSS

    Vi föder upp våra hundar efter SKKs riktlinjer och är registrerad kennel. Vi efterträvar sunda hundar med god nervkonstruktion som tål hårt arbete. För att kunna stå kvar vid det målet och erbjuda våra valpköpare bra hundar behöver vi utvärdera våra kullar. Vi kräver därför att våra valpköpare samarbetar med oss och gör följande:
- Röntgar hunden (HD/ED) vid 12-18 mån
- MH görs innan 18 mån.
- Kontaktar oss om problem uppstår.

 

När åldern för MH  närmar sig kallar vi  hela kullen till beskrivning  som vi bokar och passar samtidigt på att ha en valpträff. Detta är ett spännande och kul tillfälle där övriga syskon och dess ägare har en chans att träffas. 
Vid 3½ år ålder är det lagom för en återträff. D
å bjuder vi in till MT/Korning.
Vi värdesätter att få möjligheten att tillsammans få beskriva så många ur kullen som möjligt i den mån det är möjligt för ägarna.

En valp från Uxås vill bo i ett aktivt hem där  ork och engagemang för en brukshund med arbetslust finns vilket även innebär regelbunden mental stimulans. Därför vill vi gärna höra vad du har för planer med ditt valpköp när du kontaktar oss.

Vid leveransdagen är valpen:
  -Chipmärkt
- Registerad i SKK och har stamtavla.
- vaccinerad
- Avmaskad
-Veterinärbesiktigad.
- Har 3 års dolda felförsäkring genom Agria enligt gällande konsumentköpslag

 Vi skickar också med ett valppaket inehållande  foder, kenneltröja till husse/matte att vara extra snygg i och lite annat smått och gott ;-)

                              Vi finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

                                                       Uxås Burton

                                                             Uxås Bill